Pica PS_ON pins? [Assembly] (4)
Wilson 2 z rods popping out [Uncategorized] (9)
X and Y axis only move in the positive direction [SOLVED] [Troubleshooting] (3)
400mm cubed print area Wilson 2 ( 2 ) [Assembly] (26)
Need diagnostic help - Hot End not heating [Mods] (3)
E3D V6 Hot End Fan Wiring [Uncategorized] (4)
Retraction problems [Troubleshooting] (6)
Hot End Replacement [Uncategorized] (5)
[FIXED] Auto Bed Leveling suddenly stopped working - Video, Need help [Uncategorized] (11)
240v heated bed wiring - Thoughts wanted [Uncategorized] (8)
Setting Z Home Offsets [Uncategorized] (13)
Modify Wilson II Marlin to run without Bed Leveling [Uncategorized] (6)
Fresh Chimera Build [Uncategorized] (1)
Wilson 2 firmware [Uncategorized] (2)
E3D V6 Extruder Upgrade? [Mods] (9)
Insufficient Part Cooling - [Solved] [Troubleshooting] (8)
Overextrusion with calibrated nozzle [Troubleshooting] (11)
Moving forward on the Chimera Install...firmware issue [Uncategorized] (1)
Recommendations for 300*300 bed in Australia [Uncategorized] (5)
Failing Stepper Drivers [Troubleshooting] (10)
200x200 bed for Wilson II [Uncategorized] (9)
PICA: Reprep Full Gaphics Controller reset pins [Troubleshooting] (7)
Weird issues with auto-leveling? [Troubleshooting] (8)
Z Servo Madness [Troubleshooting] (4)
Having trouble with bottom layer [Troubleshooting] (9)
So long springy shaft couplers! ( 2 ) [Announcements / Design Updates] (25)
Dual Bowden Suggestions [Mods] (11)
Diet time! Weight reduction on the extruder - titan /w pancake stepper [Mods] (6)
Design: Fan Duct for Radial/Blower Style Fan [Mods] (7)
3 wire endstops on PICA [Assembly] (4)